Categorie archief: Kort haar

Kort haar kapsels en de nieuwste trend.

Pittige kort haar kapsels

Pittige kort haar kapsels voor vrouwen met lef!

Het motto van de Londense Mazella & Palmer is ‘Not just how to cut hair, but why’ en ze onderwijzen dat ook.
Het onderwijzen van stylisten over de hele wereld is een steeds veranderende reis en Mazella & Palmer maakt cursussen op maat, aangepast aan de behoeften van de kappers van nu.

Pittige kort haar kapsels

Haar: Mazella & Palmer International Creative Team
Make-Up: Lena Hrncarova-Napolitano
Photography: Elliott Morgan

Hetzelfde kapsel anders gestyled

Hetzelfde kapsel anders gestyled!
Kort haar – Reflex collectie door Elena Michel

Ook met kort haar kan je variëren door middel van styling. De Reflex collectie van Elena Michel laat zien dat je met één coupe zo 3 verschillende looks kan creëren. Steil, krul of wat meer beweging zorgen al voor een geheel andere uitstraling. Draag je scheiding eens op een andere plaats en probeer gewoon eens wat uit, je zal verrast zijn met het resultaat.

Tip: Ga met het stylen niet te dicht op de spiegel staan, door afstand heb je een beter overzicht.

Hetzelfde kapsel anders gestyled

Hetzelfde kapsel anders gestyled 3

Hetzelfde kapsel anders gestyled 2

Haar: Elena Michel
Foto: Vadim Grijs
Make-up: Tatyana Bondarenko en Svetlana Gluhovskaya

Pittige korte kapsels

Hippe oma als kappersmodel

Hippe oma als kappersmodel voor de nieuwste Embrace collectie van de Francesco Group.

Toen Mia Dellicompagni, creatief directeur van de Francesco Group, in het Channel 4 programma Fabulous Fashionistas Jean Woods zag, nodigde ze haar gelijk uit voor de shoot van de nieuwste collectie. De modellen voor de Embrace collectie moesten een breed publiek vertegenwoordigen en Jean paste precies in dat plaatje.
Jean Woods, met haar Mary Quant-stijl pony, statement juwelen en Doc Martin laarzen vindt zichzelf  ”een beetje ongewoon voor haar leeftijd”. Het kan de 75 jarige Woods niet schelen wat mensen van haar denken. Na de dood van haar man heeft ze ” zichzelf opnieuw uitgevonden” en ging ze werken voor de high-street  Gap store – op de leeftijd van 70, werd zij hun oudste werknemer.
Naast lokaal model Annah Rae is Jean nu te zien in de laatste collectie van de Francesco Group, die zeker een heel breed publiek aan zal spreken.

Hippe oma als kappersmodel

Haar: Francesco Group Creative Team
Fotografie: Jack Eames
Styling: Thea Lewis

 

Rode haarkleuring Farouk

Rode haarkleuring Farouk met CHI Ionic Color en CHI Infra High Lift .

Ben je op zoek naar een aparte edgy look met een sprankelende rode kleur? Dan is dit pitte korte kapsel misschien wel iets voor jou! Cool rood gecombineerd met framboos en donker mahonie tinten gemixt tot een multidimensionale-kleur geven beweging en diepte aan je kapsel.
Omdat er bij dit soort kleuringen toch eerst altijd ontkleurd moet worden is het belangrijk dat je na de behandeling extra lief bent voor je haar. Dit is niet alleen goed voor de conditie van je haar maar ook voor het langer mooi houden van je kleur.

Rode haarkleuring Farouk

Producten Farouk Edge collectie:

CHI Ionic Color
CHI Infra High Lift
10-volume CHI Generator
20-volume CHI Generator  Farouk Edge collectie.

Champagne Blond

Champagne blond uit de Saco Static collectie.

De korte blonde kapsels uit deze collectie hebben sterke lijnen en architectonische invloeden. De zacht groene en perzik accent tinten geven een 3D effect en het geheel een zachte uitstraling.

Saco heeft salons en academies in verschillende landen en je kan ook online de nieuwste trends en technieken leren. Met een lidmaatschap van Saco hair online krijg je toegang tot de verschillende knip en kleur techniek training video’s en blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken. Wil je het alleen eens uitproberen dan neem je gewoon een maand abonnement.

Champagne Blond

Champagne Blond - Saco
Haar: Saco creative team

Kort rood kapsel voor deze zomer

Rood kort haar kapsel uit de zomer Haarlijn van 2013.

Het haar valt heel los en luchtig, alsof er een zacht zomerbriesje doorheen blaast. Qua kleur is het deze zomer allemaal wat gedurfder dan de afgelopen seizoenen en er komt opvallend meer contrast in de kleuringen. Dat geeft een vrolijke en positieve uitstraling!

Kort rood kapsel

Bij Annemarie is het haar in korte, gelijke lagen gesneden en de nekpartij is iets langer gelaten en sluit hierop aan. De lok is in dit kapsel een echte eye-catcher. Deze is gesneden via de ‘visgraattechniek’ waarbij de passees kris-kras over elkaar worden gehaald, voor een soepel vallend effect. De lok is aangesloten op bakkebaardlengte en is gesneden met het mes (gesliced).

Het haar van Annemarie was donker toen ze binnen kwam. Daarom is het eerst opgelicht met een blondering van 6%. Daarna is een intense roodtint aangebracht als basis. In de lange lok aan de voorkant zijn folies aangebracht in een druppelvorm. De helft daarvan is ingekleurd met een zachte kopertint, de andere helft met zacht roze.

Fotograaf: Eric van Eijk / Styling: Jeroen Kamphorst / Visagie: Lydia Thann / Haar: Creatief team GNK

Androgyn haarmode

Wil je er modisch en hip uitzien dan is de androgyn look misschien iets voor jou. Deze niet vrouwelijke en niet mannelijke look is ook deze zomer nog steeds heel trendy.

De androgyne trend zagen we ook op de catwalk weer bij heel wat designers langskomen en daar horen natuurlijk ook androgyn kapsels bij.

Het is belangrijk bij deze look dat je niet te ver doorschiet naar de andere kant en dat wil zeggen dat je extra aandacht aan de styling en accessoires moet schenken. Het is altijd wel belangrijk dat het hele plaatje klopt maar bij deze look is dat zeker het geval.

Androgyn haarmode
Kapsels:  Framesi Artistic Team

Androgyn MIC Styling
Kapsels: MIC Styling, Fotografie: Mimi Antolovič, Make-up: Tina Lasić Andrejević, Styling: Nina Jagodic

Androgyn Sassoon
Kapsels: Sassoon Creative Team, Fotografie: Colin Roy, Make-up: Daniel Koleric

Kapsel vrouwelijk of juist nonchalant

Vrouwelijk of juist nonchalant? Je kapsel moet passen bij je persoonlijkheid en stemming en is je ultieme accessoire. Als je haar niet goed zit dan voel je je ook niet goed, dat is alom bekent. Veel vrouwen houden dan ook van variatie en veranderen graag van haarstijl. Heb je een goed geknipte coupe dan krijg je door middel van een andere styling al een geheel andere look en uitstraling en ziet je outfit er ineens ook heel anders uit.

Vrouwelijk kort kapsel

Haar: Framesi Artistic Team